Kinderfeestjes


GEZELLIGHEID BIJ U THUIS

Wilt u eens iets anders organiseren voor de verjaardag van uw dochter?

Ik verzorg kinderfeestjes bij u thuis. Ik neem alle benodigde materialen mee. Het enige wat we nodig hebben is een tafel om aan te werken en een plek om de kralendozen uit te stallen.

Tijdens het kralenfeest staan de dozen met kralen open en kunnen de kinderen kijken wat ze willen gebruiken. Na een korte uitleg kunnen de kinderen zelf aan de slag gaan en mogen ze alle kralen gebruiken die er in de dozen te vinden zijn.

Na het kijken naar al dat moois en al die kleuren kunnen de kinderen de kralen pakken en kunnen ze hun ontwerp op een kralenlegbord leggen. Op dit bord kan er nog gewijzigd worden en kunnen we kijken hoe er een mooie ketting of armband gemaakt kan worden. De ketting of armband kan zoveel gewijzigd worden totdat er een geweldig eindresultaat ontstaat.

Na het rijgen op stevig gecoat metaaldraad zal ik de kettingen afhechten en een slotje bevestigen. Dit duurt even en het is verstandig als de kinderen dan iets anders te doen hebben, bijvoorbeeld taart eten.

FEESTELIJK

Het is ook mogelijk om het feest extra feestelijk te maken door middel van het versieren van een juwelendoosje.

LEEFTIJD

Inschrijven kan vanaf een groepje van 4 tot maximaal 8 kinderen en is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

HOE LANG DUURT HET?

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen duurt een kinderfeestje ongeveer 1,5 tot 2,5 uur.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De prijs voor een workshop bedraagt € 15,00 per kind. Het feestje is inclusief alle knutselbenodigdheden en deskundige begeleiding.

De extra kosten voor het versieren van de juwelendoosjes zijn € 3,00 per doosje.

Bevindt de locatie zich buiten Rotterdam dan wordt de te rijden afstand in rekening gebracht tegen een tarief van € 0,20 per kilometer.

INTERESSE?

Neem dan contact op om een afspraak te maken.

info@anelsieraden.nl
06 - 20 80 12 77