Alleen het beste


Over Anel Sieraden en mijzelf

 

Mijn naam is Martiene en ik ontwerp en maak de sieraden van Anel Sieraden.

 

Met veel plezier ben ik ooit begonnen met het maken van sieraden met onder andere kralen, maar al snel ben ik overgestapt naar de edele materialen, zoals zilver, goud en edelstenen. Sinds een aantal jaren doe ik dit onder de naam Anel Sieraden en maak ik met veel plezier de mooiste sieraden.

 

Anel Sieraden maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en alle sieraden zijn handgemaakt.

 

De kwalitatief hoogwaardige sieraden van Anel Sieraden worden voortdurend aangepast aan de laatste bijouterie- en modetrends. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig zilver, edelstenen maar ook van andere diverse materialen.

 

Daarnaast verzorg ik kinderfeestjes op locatie. Anel Sieraden staat voor sieraden en kinderfeestjes waar je blij van wordt. 

"Anel" is Portugees voor handsieraad oftewel ring.

Het kan niet anders dan dat je geïnspireerd raakt door dit mooie land en zo is deze naam tot stand gekomen.

 

Onderstaande foto spreekt meer dan duizend woorden.