Nieuws

 

Zondag 2 september van 12.00 tot 18.00 uur staat Anel Sieraden op de Hoek Made Market in Hoek van Holland (Fort 1881, Stationsweg 82).

 

 

 

 

 

Anel Sieraden is zaterdag 4 augustus 2018 van 11.00 uur tot 18.00 uur aanwezig tijdens het Hillie Billie Summer Event by Swan Market aan de Bergse Plas. Lekker met je voetjes in het water en tussendoor fijn struinen door de leukste lifestyle kraampjes met een glaasje bubbels of een gezonde smoothies in je hand.

 

 

 

 

 

 

Anel Sieraden is komende zaterdag aanwezig tijdens Peppelkerst!

Anel Sieraden is komende zaterdag aanwezig tijdens Peppelkerst!


Swan Market

Zondag 10 juli 2016 is er weer een Swan Market op het Museumpark in Rotterdam. Anel Sieraden en 529WINE zijn weer van de partij. Komt allen proeven! Het zal een gezellige middag in Rotterdam worden onder het genot van een heerlijk glas wijn van 529WINE!


Kunst in de Etalage

 

Van 1 t/m 26 september 2015 is winkelboulevard De Peppelweg een galerie.

In de etalages zijn kunstwerken opgesteld van (amateur)kunstenaars in het kader van het jaarlijks thema. 

Het thema voor 2015 is: "BEESTENBOEL!"

 

Ook Anel Sieraden deed hier aan mee, in de etalage van Van Commeren op de Kerstroosstraat.Mooie en spannende ontmoetingen!


Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 zal Anel Sieraden haar mooie atelier openstellen voor het publiek tijdens de zevende editie van de Atelierroute Schiebroek-Hillegersberg.


Onder het genot van een drankje bent u van harte welkom in het atelier op de Larikslaan 257 in Rotterdam Schiebroek.